Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Кіно в Бучі та Ірпені БУДЕ: коли та де можна подивитися

Кінотеатри “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)” повертаються до роботи і готуються відкрити двері для своїх глядачів.

В Ірпені до 24 лютого працювало два кінотеатри мережі “PERUN CINEMA”. Але під час окупації один із них, що по вул. Соборна, 160 (ТРЦ “ЖИРАФ”) був вщент зруйнований. А от інший кінотеатр “PERUN CINEMA”, що знаходиться по вул. Соборна, 105 (“EKO-МАРКЕТ”) відновлює роботу і готовий зустрічати своїх гостей вже 4 серпня!

Кінотеатр в Ірпені чекає на глядачів

“Кінотеатр планує працювати з 10:00, а останній сеанс буде орієнтовно о 20:30, щоб після перегляду фільму усі встигли повернутися додому до комендантської години”, – розповіла адміністратор кінотеатру Вікторія Шевченко.

Також Інформатор дізнався актуальні ціни на квитки: ранкові сеанси (до 11:00) – 50 грн, денні сеанси (до 17:00) – 65 грн, а вечірні (після 17:00) – 75 грн. З четверга по неділю та в святкові дні денні сеанси коштуватимуть 70-80 грн, а вечірні 80-100 грн. Також якщо фільм у «3D» форматі – ціни зростуть на 5-10 грн.

Вікторія Шевченко наголосила, що під час повітряної тривоги усі сеанси призупинятимуться і глядачі мають покинути заклад та перейти до найближчого бомбосховища! Прийти повторно із квитками на бажаний сеанс можна буде протягом 7-10 днів і переглянути його.

Поранений, але готовий працювати кінотеатр в Ірпені

В місті Буча теж активно відновлюється робота кінотеатру “Filmax” у ТРЦ “Avenir Plaza” (бульв. Леоніда Бірюкова, 2). “Відкриття планується цього місяця, але точної дати ще немає”, – повідомив адміністратор кінотеатру Олександр Остащенко.

Кінотеатр у Бучі готується до відкриття (фото із соціальної мережі)

Кінотеатр працюватиме з 10:00, а останній сеанс заплановано орієнтовно на 19:30. Вартість квитка буде від 100 грн до 150 грн, а сеанси у VIP-залах від 200 грн.

Олександр Остащенко зауважив: “Під час повітряної тривоги усі сеанси призупинятимуться. Якщо тривога триватиме до 30 хвилин, глядачі зможуть повернутися і додивитися фільм, а якщо довше – повертатимуть кошти або сеанс перенесуть на інший час. Глядачі зможуть обрати зручніший для себе варіант”.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, аби не пропустити дату відкриття кінотеатру в місті Буча, та інших важливих новин “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань 

Нагору