Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Дощ поливатиме «БІГ-регіон» цілий тиждень

Наступні сім днів очікується переважно дощова погода в Бучі, Ірпені та Гостомелі. Варто очікувати і на дощ із грозою, а також на теплі, похмурні дні.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на sinoptik.ua.

Сьогодні ввечері очікується дощ із грозою. До 21:00 температура впаде з 26 до +21°С. Захід сонця буде в 20:28.

П’ятниця 12 серпня:

Протягом дня триматиметься хмарна погода. А на вечір очікується дощ. Температура повітря вдень коливатиметься від +23°С до +25°С; на вечір – опуститься до +20°С.

Cубота 13 серпня:

Вдень можливий дощ із грозою. А ввечері погода має прояснитися. Температура зранку буде +20°С, вдень підніметься максимум до +25°С. Ввечері буде від +23°С до +24°С.

Неділя 14 серпня:

Ранок буде похмурим. Очікується день без опадів. Зранку буде +22°С. А вдень має бути тепло, адже температура підніметься до +29°С. Ввечері температура опуститься до +25°С.

Понеділок 15 серпня:

Протягом дня очікується похмура погода. Удень йтиме дощ із грозою, але ближче до вечора він закінчиться. Температура зранку буде +23°С. Вдень підніметься до +28°С. Ввечері температура повітря опуститься до +25°С.

Вівторок 16 серпня:

Із самого ранку та до вечора небо буде вкрите хмарами. Удень та ввечері очікується невеликий дощ. Зранку температура буде +21°С, вдень +27°С. Ввечері опуститься до +19°С.

Середа 17 серпня:

Весь день буде похмура погода. Але в другій половині дня очікується дрібний дощ, який буде йти до самого вечора. Вдень температура підніметься з +21°С до +26°С. Ввечері опуститься до +22°С.

Отже, по прознозу лише неділя очікується без опадів. А всі наступні дні будуть «мокрими» в «БІГ-регіоні».

Народні прогнози погоди:

  • У минулі часи помітили, якщо у цей час дні похмурі і прохолодні, то дощу можна не боятись, і роботи в полі можуть продовжуватись без перерви.
  • З 14 серпня починаються проводи літа, може бути перший ранній нічний заморозок, початок холодних рос.
  • 16 серпня часто буває вітер, по якому судять про майбутню зиму. Якщо вихор – чекай сніжну зиму.
  • Якщо 17 серпня день теплий, сонячний, то і листопад буде таким. А якщо похмура погода і дощ йтиме – буде листопад сірий та туманний.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анна Вусань

Нагору