Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Комендантська година на Київщині: як діятиме наступного тижня

На території Київської області комендантська година діятиме щодня з 23:00 до 5:00.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Київську ОВА.

Такі тимчасові обмеження по всій території Київської області подовжують з 14 до 21 серпня 2022 року. Нагадаємо, під час комендантської години забороняється перебування на вулиці та в інших громадських місцях, переміщення транспортом або пішки.

Виняток – задіяність в роботі критичної інфраструктури, про що є підтвердження у вигляді спецперепустки встановленого зразка. При собі також необхідно мати документ, що посвідчує особу.

У разі злісного невиконання на вас поліцейські складуть протоколи за ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону, військовослужбовця) КУпАП. Ця стаття передбачає штраф у розмірі від 136 до 255 гривень або 40-60 годин громадських робіт, а також можливість залучення до виправних робіт строком від 1 до 2 місяців. Крім того, за порушення цієї статті можливе й застосування адміністративного арешту на строк до 15 діб.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”! 

Олександра Кондратюк

Нагору