Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Україні запускають тури до зруйнованих Бучі, Ірпеня, Гостомеля та Бородянки

Компанія Visit Ukraine запускає туристичні маршрути до Київщини, де були вчинені найбільші звірства російських окупантів щодо мирного населення.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Visit Ukraine.

Люди з будь-якої країни тепер зможуть на власні очі побачити, що відбувалося у зруйнованих містах України, назви яких облетіли весь світ.

В супроводі професійного гіда, бажаючі зможуть відвідати Бучу, Ірпінь, Бородянку та Гостомель. Саме сюди вважають своїм боргом приїхати світові лідери та вшанувати пам’ять тих, хто став жертвою російських воєнних злочинців.

У Visit Ukraine наголошують, що подорожі до міст будуть абсолютно безпечні, адже вони були звільнені від російських загарбників ще весною, а роботи з розмінування та відновлення логістики вже завершені.

Мандрівники отримають супровід гіда та транспорт, а також страховий поліс з покриттям ризиків.

«У певному сенсі, це наша місія як туристичних амбасадорів України.  Донести світові правду, допомогти людям переконатися, яку ціну наша країна платить за незалежність. Це історія на наших очах,  а міста Київщини – меморіал під відкритим небом. У свій час Меккою для туристів стали поля Другої світової війни. Потім – Чорнобиль. Буча, Ірпінь та інші містечка Київщини – це те, про що ми не можемо не говорити. Більш того, ми повинні інформувати світову спільноту про трагічні події, які на превеликий жаль мали місце в цивілізованому світі ХХІ століття», – каже СЕО Visit Ukraine Антон Тараненко.

Наразі на сайті компанії додаткова інформація щодо турів до деокупованих міст відсутня. Є тур “Київ непереможний”, який коштує 50 євро.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Фото: Павло Тупік

Нагору