Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Яблучний сезон у «БІГ-регіоні»: легкий рецепт шарлотки від Клопотенка

19 серпня українці святкували Яблучний Спас і освячували врожай яблук. Цього року на Бучанщині вони вродили вдоста. Тож якщо ви не всі яблучка встигли доїсти, обов’язково зробіть неймовірну смачну шарлотку від популярного шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

Шарлотка – це пиріг, який знають і полюбляють, напевно, в усьому світі. Готувати шарлотку неймовірно просто, а всі інгредієнти, найімовірніше, знайдуться у вас вдома. До речі, не кожен пиріг з яблуками – шарлотка, а не кожна шарлотка – це пиріг з яблуками.

Інформатор ділиться з вами дуже простим рецептом шарлотки від Євгена Клопотенка, на який витратите мало часу, але отримаєте багато задоволення. Головна редакторка Інформатора-БІГ в цьому особисто переконалася!

Інгредієнти:

  • 4 курячих яйця;
  • цукор (150 гр.);
  • борошно (160 гр.);
  • яблука (3-4 шт.);
  • кориця;

Спосіб приготування:

Збиваєте 4 яйця із 150 грамами цукру до білого, густого стану. В цю суміш обережно всипаєте 160 грамів борошна та перемішуєте. Нарізаєте яблука невеличкими скибочками та посипаєте корицею, після цього додаєте їх до тіста.

Форму змащуєте вершковим маслом, присипаєте борошном. Далі ставите майбутню шарлотку до духової шафи на 180 градусів і чекаєте годину. Або ж запікайте в мультиварці на режимі «випічка».

Порадуйте себе та родину у вихідні домашнім десертом! Смачного!

Ірпінь. Яблунька, що вижила з подвір’я головної редакторки.

Дуже смачна шарлотка нашої головної редакторки Інни

Підписуйтесь на наш Тelegram-канал та Facebook-сторінку, аби не пропустити інші перевірені рецепти, а також важливі новини нашого “БІГ-регіону”!

Анна Вусань, Інна Никоненко 

Нагору