Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Дві активістки організували навчання дітей та тренування для дорослих за донат Ірпінським військовим

Для збору коштів на потреби Ірпінської ротно-тактичної групи викладачка з Києва організувала проведення онлайн-занять для початківців, а тренерка з Ірпеня організувала тренування для дорослих на свіжому повітрі.

Як повідомляє Інформатор, Наталія Крамська разом з Оленою Оверчук, використовуючи свої знання та вміння, відкрили збір на Ірпінську ротно-тактичну групу. Ціль – купити Метеостанцію балістичний вимірювач, який поєднує в собі складні функції контролю навколишнього середовища з інформацією про балістики на далекій відстані. Коштує він 35 100 грн. Уже зібрано майже 20 000 грн.

Викладачка Крамська має 12-річний педагогічний стаж, тому організувала онлайн-заняття для дітей віком від 5 до 11 років. Уроки по підготовці до школи проходять по 35 хвилин два рази на тиждень. А заняття для дітей з початкових класів (1-4 клас) – по 40 хвилин. Ціна навчання довільна, тому кожен може надіслати на благодійну справу суму, яку може.

«До мене особисто звернувся військовий з цього батальйону і попросив про допомогу. Я не змогла лишитися байдужою, адже вони захищають нас», – додала пані Наталія.

Тренер Олена з Ірпеня також долучилася до збору коштів. Жінка проводить тренування  в ірпінському парку «Дубки». Це функціональний тренінг: розтяжка, фізичні справи. Фіксованої ціни також немає і кожен оплачує скільки може.

«Люди надсилають в основному від 25 до 200 грн. Кожна гривня – це уже вклад в дуже добру справу», – сказала пані Олена і додала: «Я живу в цьому місті. Хлопці з цього батальйону захищали наш Ірпінь першими, і якби не вони –  я не знаю що б було. Тому дуже вдячна їм і хочу, щоб вони були максимально захищені».

Якщо ви зацікавилися заняттями та тренуваннями і одночасно бажаєте допомогти військовим, звертайтеся на Facebook-сторінку – Наталія Крамська та Олена Оверчук.

Онлайн-заняття від Наталії

Тренування на свіжому повітрі від Олени

Метеостанція балістичний вимірювач, на який збирають кошти

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Нагору