Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Поліція Київщини викрила шахрайку, яка збирала гроші для нібито постраждалих від війни

Поліцейські Бучанського районного управління поліції спільно з працівниками Департаменту кіберполіції вручили підозру у шахрайстві жительці Кіровоградщини.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Telegram-канал Алярм.

Слідчі встановили, що 37-річна жінка на початку травня створила фейкову сторінку в одній із соцмереж, оголосила про збір коштів на допомогу постраждалій родині з Харкова.

Довірливі користувачі соцмережі надсилали гроші на картку зловмисниці. Поліцейські вже встановили особи двох ошуканих нею жінок.

За фактом шахрайства слідчі розпочали досудове розслідування (ч. 3 ст. 190 ККУ). Порушниці загрожує до 8 років ув’язнення.

Як повідомляв Інформатор, минулого тижня передали до суду справу мародерки з Ірпеня. 45-річна пособниця ворога під час окупації міста разом із російськими загарбниками займалася мародерством у помешканнях заможних місцевих жителів. Під час обшуків у фігурантів вилучили викрадені речі на загальну суму понад 500 тис. грн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександра Кондратюк

Фото: з Telegram-каналу Алярм

Нагору