Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Run Ukraine в місті-герої Ірпінь: біг для здоров’я та заради відновлення руйнувань після окупації росіянами

Сьогодні, 28 серпня, в Ірпені в Центральному парку, відбулася благодійна ранкова пробіжка від Run Ukraine спільно з біговим клубом Run in Irpin, аби привернути увагу до міста, що постраждало через російську агресію.

Головна мета пробіжки – нагадати про відновлення життя в зруйнованому окупантами місті Ірпінь, яке потребує відбудови після воєнних злочинів росіян.

Участь у пробіжці була безкоштовна. За власним бажанням бігуни донатили на відбудову міста Ірпінь. Прибуток від реєстрації перерахують на відновлення деокупованих територій.

Як повідомляє Інформатор з місця подій, участь в благодійному забігу взяло понад 80 спортсменів. Заплановано було дві дистанції – 8 км та 19 км. Маршрут організатори побудовали таким чином, щоб він проглягав саме через зруйновані місця, будинки та вулиці Ірпеня.

Після фінішу марафону нагородження не відбувалося, адже кожен, хто взяв участь у забігу – вже чемпіон у добрій справі!

Нагадаємо, Run Ukraine – організатор наймасштабніших бігових заходів України, що проводить також благодійні онлайн-марафони, до яких може долучитися кожен бажаючий із будь-якого міста світу. З 24 лютого компанія вже перерахувала на благодійність 454 607 грн.

Відео зі старту від Інформатор Київ, який також долучився до благодійної пробіжки:

 

Біг для здоров’я та заради відновлення поранених будівель міста

Учасники благодійноі пробіжки в Ірпені

Ірпінь. Поранений будинок. Благодійний забіг. Фініш. Перекус.

Учасники після забігу Run Ukraine

Спортсмени відновлюють сили після ранкової пробіжки в Ірпені

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань, Інна Никоненко

Нагору