Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На фронті загинув ірпінчанин та ветеран АТО Володимир Прохнич

В бою за Батьківщину, 3 вересня 2022 року, загинув житель Ірпеня та ветеран АТО – Володимир Прохнич.

Інформатор повідомляє, що про смерть Володимира розповів його друг Анатолій Кушнірчук на своїй Facebook-сторінці.

Як відомо, Володимир Прохнич пішов захищати Україну ще в 2014 році, але через множинні поранення та вибухові травми був змушений повернутися додому. Цього року з 24 лютого Володимир пішов захищати рідний Ірпінь. Він був – оператором протитанкового гранатомета NLAW.

Після Ірпеня Володимир брав участь у бойових діях на інших гарячих напрямках. Але, на жаль, 3 вересня загинув, захищаючи Україну.

“Завдяки відданості, професійності, фаховості саперної діяльності Володі, багатьом було збережене життя.., багато разів. Коли я казав йому, що він – Герой, він заперечував це і просто дякував Богу, що зміг врятувати від підлих замінувань ще чиїсь життя”, – написав друг Володимира.

Попрощатися із Володимиром Прохничем можна буде в середу, 7 вересня, за адресою – м.Київ, вул. Трьохсвятительська, 8. А поховання відбудеться о 14:00 на Ірпінському кладовищі.

Вічна пам’ять захиснику! 

Володимир Прохнич

Нещодавно Інформатор повідомляв сумні звістки про те, що на фронті героїчно загинули ще двоє захисників з Ірпеня та двоє військових із Бучі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Нагору