Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Футболіст Шовковський на зруйнованому Ірпінському стадіоні закликав до бойкоту російських спортсменів

Помічник головного тренера збірної України з футболу, колишній голкіпер Олександр Шовковський записав відеозвернення на зруйнованому Ірпінському стадіоні “Чемпіон” і закликав до бойкоту російських спортсменів.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Instagram-сторінку Шовковського.

Відомий спортсмен показав покинутий через війну стадіон в Ірпені, де раніше тренувалося нове покоління українських футболістів.

“Я знаю: голкіпер захищає ворота від м’яча противника. Але як їх захистити від ворожої російської ракети? Я знаю: вболівальники можуть приймати гравця, або ні. Звертаюся до всіх, кого об’єднує любов до спорту! Ми не маємо мовчати!  Всі ми, весь демократичний світ, — єдина збірна у боротьбі за перемогу над злом!”, – сказав він.

Шовковський також наголосив: “Закликайте до бойкоту російських спортсменів, адже їхнє мовчання є тихою підтримкою терору й відповідно — вбиває. Підтримайте Україну на спортивному фронті. Лише разом ми спроможні наблизити нашу головну Перемогу”.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Нагору