Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

На Бучанщині знайшли тіла ще двох закатованих чоловіків на колишніх позиціях окупантів

Представники місцевого добровольчого формування територіальних громад перевіряли лісосмугу поблизу села Мироцьке в Бучанському районі та виявили тіла двох закатованих окупантами чоловіків на позиціях армії росії. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Telegram-канал начальника ГУ Нацполіції в Київській області Андрія Нєбитова.

Захоронення закатованих чоловіків знаходилось у лісосмузі поблизу села Мироцьке в Бучанському районі, де попередньо правоохоронці вже знайшли 18 вбитих росіянами цивільних.

В одній із ям, поряд із бліндажами солдатів рф, виявили тіло чоловіка зі зв’язаними руками. Він був в цивільному одязі: синя жилетка, а в кишені лежали окуляри. Також вціліли кросівки загиблого. Руки в закатованого чоловіка були зв’язані скотчем, а позаду на голові був капелюх, і також навколо шиї був скотч. Встановлено, що людину перед смертю катували, є травми в певних місцях.

Зовсім поряд виявили друге тіло закатованого чоловіка: в нього серйозні ушкодження в області голови і тазу. Чоловік був одягнений у флісову кофту кольору хакі з шевронами Національної академії СБУ. У загиблого на безіменному пальці знаходилася золота обручка.

Поліція Київщини працює над встановленням осіб вбитих загарбниками громадян.

“Це черговий злочин армії рф відносно українців”, – наголосив Нєбитов.

Окуляри одного із загиблих

Флісофа кофта, в яку був одягнений один із загиблих чоловіків

Кросівки закатованого чоловіка

Раніше ми повідомляли, що в Мощуні виявили останки вбитої окупантами людини.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань
Фото: Андрій Нєбитов

Нагору