Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Гостомелі вчора роздавали гуманітарну допомогу: черги були невеликими

У вівторок, 20 вересня, в Гостомелі з 11:00 до 18:00 пройшла видача гуманітарної допомоги в Культурно-оздоровчому комплексі, що на вулиці Свято-Покровській. 

Як передає кореспондент Інформатора, черги під час видачі продуктових наборів в середині дня були невеликими, оскільки для уникнення скупчення людей, зробили графік прийому громадян з конкретних районів Гостомеля.

Отримати гуманітарну допомогу змогли:

  • люди, які опинились в надскладних життєвих умовах, ВПО (внутрішньо переміщені особи після 24.02.2022);
  • лежачі хворі;
  • одинокі літні люди 80+;
  • люди з 1 групою інвалідності;
  • особи, у яких знищене майно (ІІ та ІІІ категорія);

Продуктовий набір, вагою приблизно 10 кг, складався із різних круп, борошна, макаронних виробів, м’ясних та овочевих консервів, соняшникової олії, вершкового масла, печива та іншої кондитерської продукції.

Продуктовий набір

Черги були невеликими

Як повідомляв Інформатор, з квітня у гуманітарному штабі від Гостомельської військової адміністрації зареєстровано понад 3 тисячі осіб, які раз у два тижні (вівторок або четвер) отримують гуманітарну допомогу. За цей час волонтери роздали людям вже більше 300 тонн благодійної допомоги.

Раніше ми також писали, що Ірпінь отримав 30 тонн гуманітарної допомоги від міжнародної агенції GOAL.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Нагору