Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На фронті загинув захисник з Бучанщини Олег Кот

На фронті 22 вересня під час виконання завдань за призначенням в ході ведення бойових дій в районі н.п. Мар’їнка, Донецької області загинув молодший сержант аеромобільного батальйону з Бучанського району Олег Миколайович Кот.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на допис Макарівського селищного голови Вадима Токаря у Telegram.

Молодший сержант Кот (29.11.1975 р.н.) був призваний на військову службу 24 лютого 2022 р. В лютому-березні він захищав Макарівську ОТГ, залишився вірний військовій присязі, виявивши стійкість і мужність.

Боєць приймав безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв`язку з військовою агресією російської федерації.

У вівторок з 17.00 до 18.00 Макарів схиляє голови у пошані перед загиблим земляком, написав Токар та закликав всіх гідно зустріти загиблого героя.

Маршрут колони пролягатиме вулицями селища:

  • Володимирська;
  • Ярослава Мудрого;
  • Димитрія Ростовського;
  • Богдана Хмельницького.

Прощання із загиблим воїном відбудеться завтра, 28 вересня, о 12:00 за адресою: с. Пашківка, вулиця Зоряна, 12.

Молодший сержант Олег Кот. Фото: Telegram Вадима Токаря

Як повідомляв Інформатор, у бою за Україну 15 вересня загинув 29-річний захисник, житель с. Червона Слобода Бучанського району Вячеслав Фісюренко.

Фісюренко уродженець Херсонської області, проживав разом з дружиною в с. Червона Слобода. У загиблого залишився 2-річний син.

Вічна пам’ять героям!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Нагору