Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Rozetka запустила доставку до Польщі: як замовити товар

Провідний український онлайн-ритейлер Rozetka запустив можливість замовлення доставки товарів до Польщі.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на сайт Rozetka.

Згідно повідомлення, покупці зможуть отримувати свої замовлення у поштових відділеннях в Польщі.

Щоб замовити товар до сусідньої країни, він повинен містити позначку “Доставляємо в Польщу!”.

Після переходу на сторінку оформлення замовлення потрібно вказати особисті дані, номер та обрати спосіб доставки “Доставка в Польщу”.

Далі треба заповнити латинськими літерами всі необхідні поля у формі для доставки – ім’я отримувача замовлення, місто, вулиця, номер будинку та номер телефона польського мобільного оператора у форматі +48ХХХХХХХХХХ.

Потім слід оплатити замовлення карткою онлайн. Після оплати замовлення прибуде до найближчого поштового відділення від вказаної адреси.

Адреса відділення та трекінг-номер для відслідковування замовлення надійде у SMS або у Viber-повідомленні на вказаний польський номер телефона.

Сума одного замовлення не повинна перевищувати 150 євро. Якщо сума замовлення більше, вибір доставки до Польщі стане доступний лише після зменшення суми замовлення.

Для оформлення замовлення ви повинні бути авторизовані на сайті Rozetka за номером телефону українського мобільного оператора, щоб мати змогу зайти у “Особистий кабінет”, де буде вказана вся інформація про замовлення.

Оплата замовлень з доставкою до Польщі зараз доступна тільки карткою онлайн.

Нагадаємо, мільйони українців, які тікали від російської навали, тимчасово переїхали до Європи. За оцінками Управління верховного комісара ООН у справах біженців (UNHCR), у Європі перебуває близько 7 млн українських переселенців. 90% з них – жінки та діти. Понад 2 млн українських дітей виїхали за кордон, про що свідчать червневі дані ЮНІСЕФ. Значну кількість українських переселенців прийняла до себе Польща.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний
Фото: Rozetka

Нагору