Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпінській громаді з 24 лютого від рук окупантів загинули четверо освітян – мер міста

В Ірпінській громаді з початку широкомасштабної війни росії проти України загинули четверо освітян: Олександр Кривенко, Олександр Шеремет, Микола Талалаєв та Лариса Осипова.

Інформатор передає, що про сумну звістку повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

“Уже сьогодні по всій Україні учні починають вітати своїх вчителів з нагоди Дня працівників освіти, яке ми відзначатимемо у неділю. Але, на жаль, є діти, які вже ніколи не зможуть обійняти своїх наставників і подякувати їм”, – написав Маркушин.

З початку окупації Київщини російськими окупантами Ірпінська громада втратила чотирьох освітян. Це Олександр Кривенко – керівник авіамодельного гуртка в Ірпінському центрі позашкільної освіти; Олександр Шеремет – майстер спорту зі спортивного орієнтування, тренер Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи; Микола Талалаєв – композитор, викладач по класу гітари в Ірпінській школі мистецтв ім. Вериківського; Лариса Осипова – освітянка, яка понад 40 років була завідувачкою дитсадка “Віночок” в Ірпені.

“Всі вони безмежно любили дітей і свою справу. Виховували чемпіонів, переможців, ерудитів і просто добрих та щирих людей. І всі вони були жорстоко вбиті окупантами”, – додав мер Ірпеня.
Загиблі вчителі:

Щирі співчуття рідним! Світла пам’ять загиблим!

Раніше ми повідомляли сумну звістку, що Буча попрощалася із загиблим Олексієм Побігаєм, який з перших днів вторгнення військ рф став на захист міста і був убитий окупантами.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Анна Вусань

Фото: Telegram-канал Олександра Маркушина

Нагору