Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Голова Київської ОВА доручив владі Гостомеля до кінця року відбудувати зруйновану багатоповерхівку та дитсадок

Голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба доручив владі Гостомеля до кінця 2022 року відбудувати зруйновану багатоповерхівку, куди втрапив ворожий снаряд, та дитячий садок.

Як повідомляє Інформатор, про це Кулеба написав у Telegram.

Зокрема, під час робочої поїздки до Гостомеля Кулеба доручив місцевій владі до кінця року відбудувати будинок в центрі селища, у який втрапив снаряд та зруйнував два верхніх поверхи.

За його словами, зараз на об’єкті завершується демонтаж частини будинку, також вже розпочали розробку проектних і кошторисних документів із відбудови будівлі.

Кулеба додав, що до кінця поточного року також має запрацювати й місцевий садок “Веселка” для 240 дітей. Від обстрілу заклад був пошкоджений. Наразі в приміщенні відремонтували дах, міняють систему опалення та водопостачання.

За словами голови Київської ОВА, у садку буде сучасне надійне укриття, облаштоване за усіма стандартами.

“Ми приділяємо окрему увагу безпеці дітей. Наприклад, у місцевому ліцеї тривають ремонтні роботи з облаштування додаткового сховища. Ліцей повністю відновлений, там йде навчальний процес у змішаному форматі – онлайн та офлайн. Для повністю очного формату заклад потребує ще одне укриття”, – написав Кулеба.

Садок “Веселка” має запрацювати до кінця року

В приміщенні садка відремонтували дах, міняють систему опалення та водопостачання.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний
Фото: Telegram Олексія Кулеби

Нагору