Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Ірпені до зими відновлять вуличне освітлення: міськрада виділила 1 млн грн

Сьогодні, 3 жовтня, Ірпінський міський голова Олександр Маркушин доручив керівникам комунальних служб повністю відновити вуличне освітлення міста до кінця осені.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Telegram-канал Маркушина.

Сьогодні, 3 жовтня, мер Ірпеня провів нараду з керівниками комунальних служб і дав доручення – до кінця осені відновити все вуличне освітлення в Ірпені.

“На жаль, під час бойових дій в місті майже вся інфраструктура вуличних мереж та пункти керування мережами були повністю знищені. Працівники УЖКГ “Ірпінь” почали відновлювати їх практично з “нуля”, щойно Ірпінь було звільнено від окупантів”, – наголосив Маркушин.

На сьогодні роботи по відновленню світла тривають за такими адресами: частково вулиці Варшавська, Київська, Глінки, Ветеранів Афганістану, вулиця 74-ї Стрілецької дивізії, Лугова, 10-та Лінія, Найкраща, Білокур, Технологічна, Джерельна та права сторона мікрорайону Романівка.

Очільник міста Ірпеня наголосив, що на відновлення світла виділили понад мільйон гривень з міського бюджету.

“Ми розуміємо, що восени світловий день стає все коротшим і відсутність вуличного освітлення доставляє незручності. Заявки щодо цього на мою “гарячу лінію” почали надходити все частіше. Тому докладемо всіх зусиль, щоб до початку зими відновити усі вуличні мережі”, – додав Маркушин.

Олександр Маркушин на нараді з керівниками комунальних служб

Раніше ми повідомляли, що у Гостомелі відновили роботу перші світлофори біля City Market.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Нагору