Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Вибухи на Київщині: пошкоджена критична інфраструктура, є поранені

Масована ракетна атака по Україні. Поміж переліку місць влучання і Київщина. У військовій адміністрації області повідомили про руйнування й постраждалих.

Як повідомляє Інформатор із посиланням на голову Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулебу, станом на 11:30 є прильоти в трьох районах області. Удари зруйнували об’єкти критичної та цивільної інфраструктури. «На жаль, є жертви та поранені серед цивільного населення, – зауважив керівник Київщини, – люди під завалами. На місцях працюють рятувальники та необхідні служби, щоб якнайшвидше врятувати їх».

Через руйнування критичної інфраструктури в області можливі перебої з постачанням електрики та води. Олексій Кулеба закликав жителів Київщини зробити запаси, зарядити мобільні пристрої, подумати про тих, кому потрібна допомога.

«Іде 229-й день війни. Ми все це вже проходили. Ворогу нас не залякати», – наголосив голова Київської ОВА.

13:40, ОНОВЛЕННЯ: Як повідомив в ефірі загальнонаціонального телемарафону голова КОВА Олексій Кулеба, під час ранкової атаки над Київською областю було збито 12 ракет. Руйнувань зазнали 20 об’єктів інфрастуктури як цивільної, так і критичної, тому можливі перебої з енергопостачанням. Ірпінцям світло повірнуть у найближчі години, запевнив Кулеба.

Як раніше вже писав Інформатор, Президент України назвав дві мішені ракетних ударів: енергооб’єкти та люди.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко
Фото: скрін/відео Telegram-канал Олексія Кулеби

Нагору