Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

«Слава Збройним Силам України!» : «Укрпошта» випустить нові марки до Дня захисників та захисниць

Генеральний директор компанії “Укрпошта” Ігор Смілянський повідомив, що з 14 жовтня можна буде придбати поштовий випуск “Слава Збройним Силам України”.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Telegram-канал  Смілянського.

“Є для вас хороша новина. Завтра, на честь Дня захисників і захисниць України, ми випускаємо перші марки в новій серії “Збройні Сили України”: Сухопутні війська, ВМС, ТРО, ССО, Десантно-штурмові ну і, звісно, віддамо честь «Привиду Києва» – Повітряним Силам ЗСУ. В цьому, першому, випуску автор марок Антон Хрупін та наша команда Н. Мухіна та С. Гречко доклали максимум зусиль, щоб гідно відзначити наших героїв”, – написав Смілянський.

Автором випуску нових марок  Антон Хрупін, відомий за поштовим випуском «Вільні. Незламні. Непереможні», презентованим “Укрпоштою” до Дня Незалежності України.

Придбати поштовий випуск можна з 14 жовтня в міських відділеннях “Укрпошти” по всій країні, а також на офіційному онлайн-магазині “Укрпошти”, а також на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay, та Amazon.

На продаж конвертів “Першого дня” у відділеннях будуть діяти обмеження – не більше двох на одне замовлення. Онлайн можна буде замовити до 10 маркових аркушів, 10 художніх конвертів та 10 листівок одного виду на одне замовлення.

Тираж маркового аркуша – 1 мільйон примірників. Частина зібраних коштів буде спрямована на допомогу Збройним Силам України.

Раніше ми повідомляли, що  генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський заявив про випуск нової поштової марки з нагоди пошкодження Кримського мосту – “Кримський міст на біс”.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

                                                                                                                                                           Ірина Мисюра

Фото: Telegram-канал Смілянського

 

Нагору