Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Не підлягають відновленню: мер Ірпеня зустрівся з мешканцями зруйнованих будинків

Міський голова розповів ірпінцям із вулиці Покровської, коли будуть знесені їхні зруйновані будинки й що планують робити далі.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Ірпінського міського голову Олександра Маркушина.

У суботу, 15 жовтня, мер Ірпеня разом із депутатом міськради Дмитром Чавою провели зустріч із мешканцями будинків на вул. Покровській, 6, 12, 14 та іншими жителями мікрорайону.

Ці три будинки на Покровській зазнали серйозних пошкоджень під час бойових дій на початку повномасштабного вторгнення рашистської армії в Україну. Будівлі неможливо відбудувати, тому їх знесуть.

Влада повідомила мешканцям, що демонтаж розпочнеться за тиждень-два. Відтак спроектують нові будинки. Зводитимуть їх за державною програмою на тому ж місці.

Міський голова Ірпеня Олександр Маркушин зустрівся з мешканцями будинків, які підлягають знесенню

Три багатоквартирні будинки на вул. Покровській в Ірпені були серйозно пошкоджені в лютому-березні й відновленню не підлягають

Влада розповіла власникам зруйнованого житла, як планує діяти

Як повідомляв Інформатор, у Гостомелі розпочали ремонтні роботи у військовому містечку, яке було зруйноване під час бойових дій у регіоні.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко

Фото: Telegram-канал Олександра Маркушина

Нагору