Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Влада Ірпеня пообіцяла жителям ЖК “Річ Таун” протягом місяця замінити всі побиті вікна та вирішити питання із каналізацією

Влада Ірпеня пообіцяла жителям житлового комплексу “Річ Таун” на вулиці Західній протягом місяця замінити всі побиті вікна та вирішити питання із каналізацією.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зокрема, у суботу, 15 жовтня, міський голова Ірпеня Олексаандр Маркушин разом із депутатом Ірпінської міськради Антоном Довгополом спілкувалися із головами ОСББ та мешканцями ЖК “Річ Таун”, що на вулиці Західній.

Міська влада пообіцяла, що протягом місяця у їхніх будинках за кошти обласної програми буде замінено всі вікна, а також буде виділено кошти на закупівлю інших потрібних будівельних матеріалів.

Під час зустрічі окремо обговорили важливе питання будівництва каналізаційно-насосної станції в цьому мікрорайоні, яке на сьогоднішний не вирішено. Влада міста також пообіцяла жителям “Річ Тауна” вирішити це питання.

“Якщо не виникне непередбачуваних обставин, наступного року почнемо будувати нову КНС. Дякую усім за розуміння і терпіння”, – цитує міськрада слова Маркушина.

Також сьогодні Ірпінська міськрада повідомила про завершення демонтажу будинку 12-14-16 на вулиці Гостомельське шосе у районі СМУ. Саме ці будинки, які сильно постраждали від ворожих обстрілів, почали демонтувати 29 вересня.

Нагадаємо, Ірпінські липки (район СМУ) сильно постраждали від ворожих обстрілів. Ця локація зазвичай входить до маршрутів відвідування Ірпеня іноземними делегаціями, аби политики всього світу змогли на власні очі побачити докази воєнних злочинів російських окупантів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний
Фото: Ірпінська міськрада

Нагору