Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Почули гучний звук в небі чи побачили дрон? Як діяти

Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області надало роз’яснення на випадок, якщо ви почули гучний звук в небі, або побачили дрон чи ракету.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Бучанське райуправління поліції.

Правоохоронці закликають громадян у випадку виявлення підозрілих об’єктів чи гучних звуків у небі, телефонувати до поліції на лінію«102», або сповіщати Сили протиповітряної оборони через інші канали.

Поліція зазначає, що сьогодні, 17 жовтня, окупанти знову здійснили удари по території Києва та Київської області. Більшість дронів вдалося знищити завдяки ефективній роботі ППО.

“Важливу роль в успішній ліквідації безпілотників відіграли і своєчасні повідомлення громадян про повітряну небезпеку. Кожне таке звернення миттєво передається до відповідних підрозділів Збройних Сил України”, – повідомляє поліція.

Сьогодні також міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» закликав громадян, які володіють стрілецькою зброєю, не намагатися самостійно збивати дрони-камікадзе, які запускає рф.
Водночас він підтвердив, що під час ранкової атаки київські поліцейські відкривали вогонь з автоматичної зброї й збили один з іранських дронів.

Важливу роль у ліквідації дронів відіграють і своєчасні повідомлення громадянЯк повідомляв Інформатор, тиждень знову розпочався з вибухів: рашистські дрони атакували столицю та ще кілька регіонів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Олександр Кульбачний
Фото: armyinform

Нагору