Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Києві зафіксовано 5 ударів ворожих дронів. Рашисти також атакували енергооб’єкти Дніпропетровщини й Сумщини

Вранці понеділка, 17 жовтня, російські терористи вкотре атакували енергетичну інфраструктуру України в трьох областях.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на допис прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля у Telegram.

За його словами, зокрема, зафіксовано 5 ударів дронами по столиці. Пошкоджено енергетичні об’єкти та житловий будинок. Також агресор завдав ракетних ударів по критичній інфраструктурі на Дніпропетровщині й Сумщині. Внаслідок атаки сотні населених пунктів знеструмлені.

Всі служби працюють над усуненням наслідків обстрілів та відновленням електропостачання. Кожен регіон має план антикризового реагування.

«І просимо українців задля стабілізації енергосистеми так само згуртовано й свідомо підійти до заощадливого споживання електроенергії. Особливо в пікові години», – додав Шмигаль.

Як повідомляв Інформатор із посиланням на мера Києва Віталія Кличка, вранці понеділка, 17 жовтня, в Києві пролунали вибухи. У столичному середмісті спалахнула нежитлова будівля, пошкоджені кілька житлових.

Рух транспорту на ділянках кількох вулиць у центрі столиці перекрито, повідомив Кличко. Він також закликав не виїжджати в середмістя без нагальної потреби, а також не ігнорувати сигналів повітряної тривоги.

Пізніше мер столиці повідомив, що з-під завалів будинку в Шевченківському районі, де стався вибух в результаті атаки дронами, дістали тіло загиблої жінки. Ще одна людина знаходиться під завалами. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Троє постраждалих госпіталізовані.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Олександр Кульбачний

Фото: Telegram-канал Віталія Кличка

Нагору