Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Бучанщині біля Михайлівки-Рубежівки виявили тіло чоловіка, загиблого під час окупації

У Бучанському районі Київщини біля села Михайлівка-Рубежівка місцеві жителі виявили тіло чоловіка, загиблого під час окупації.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Бучанське районне управління поліції.

Останки виявили поблизу Михайлівки-Рубежівки поряд із воронками від снарядів. До поліцейського офіцера Ірпінської громади звернулися місцеві жителі, які натрапили на тіло людини в лісі поблизу села.

«Поліцейські встановили, що загиблий був одягнений у сірі брюки, сіру футболку, фіолетовий светр. Поруч ми також знайшли кросівок 47 розміру. Виявлені останки вже скеровані на судмедекспертизу. Станом на 20 жовтня поліцейські Київщини вже виявили і оглянули 1365 тіл загиблих під час окупації мирних жителів» – відзначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Поліцейські встановлюють особу чоловіка і просять тих, хто може володіти інформацією стосовно загиблого, повідомити на спецлінію «102».

Поруч із тілом знайшли кросівок 47 розміру

 

Як повідомляв Інформатор, 1 вересня в селі Здвижівка Бучанського району поліція Київщини виявила тіло чоловіка на колишніх позиціях армії окупантів. Жертва була закатована.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Фото, відео: Telegram-канал Андрія Нєбитова

Нагору