Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині знову введуть тимчасове обмеження споживання електрики

Для підтримки стабільної роботи енергосистеми «Укренерго» вимушений ввести тимчасове обмеження споживання електроенергії в багатьох областях України.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Facebook-сторінку “ДТЕК Київські регіональні електромережі”.

Обсяг обмеження буде застосовано в Харківській, Полтавській, Сумській областях, а найбільше обмежуватимуть Київ та Київську, Чернігівську, Черкаську та Житомирську області.

“Ми робимо все можливе, щоб відключення для кожного клієнта тривало не більше, ніж 4 години. Однак воно може повторитись протягом доби дня через 4 години, якщо “Укренерго” не скасує застосування стабілізаційних відключень. Наприклад, якщо ваш будинок відключався з 10-ї до 14-ї ранку, то якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня, повторне відключення буде з 18:00 до 22:00 і з 02:00 до 06:00″, – повідомляє ДТЕК.

За даними компанії, можлива невелика похибка в часі в межах додаткових 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами. Для того аби підтримати енергосистему, ДТЕК закликає споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

Компанія також закликає тримати телефони зарядженими і передавати інформацію тим, хто не користується соцмережами.

Повідомлення від НЕК “Укренерго”.

Як повідомляв Інформатор раніше, Жителі БІГ-регіону зможуть поскаржитися на холодні батареї.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Ірина Мисюра

Нагору