Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Поліція Київщини вкотре затримала автокрадія на прізвисько “Лялька”

Автокрадія на прізвисько “Лялька” працівники поліції Київщини затримали вже вчетверте.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на начальника Головного управління Національної поліції в Київській області Андрія Нєбитова.

Цього автокрадія поліція затримує вчетверте: спочатку 2020 року, а потім у 2021 році поліція викрила злодія після скоєння серії автоугонів. Раніше, поліція Києва затримувала “Ляльку” і суд взяв його під варту, призначивши заставу в сумі 52 тисячі гривень. Її зловмисник швидко сплатив і продовжив злочинну діяльність. Нещодавно угонщика вкотре затримаи працівники кримінальної поліції Київщини. “Лялька” опинився під арештом вже із заставою у понад 700 тис. гривень.

Один із викрадених автомобілів

“Маю надію, що новий запобіжний захід все ж утримає “хронічного” правопорушника за ґратами надовго. Не хочеться знов ризикувати добробутом власників Lanos, Chevrolet, або Skoda. Для них ці автомобілі значно цінніші ніж для керманичів люксових автобрендів, а в деяких родинах – навіть єдине джерело доходу. Не ігноруйте сучасні технічні засоби охорони і захисту. Користуйтеся сигналізацією, яка збереже вашу автівку і не залишить шансів автокрадіям”, – пише Нєбитов.

Особисті речі злодія на прізвисько “Лялька”Раніше Інформатор писав, що у Ворзелі поліція під час перевірки документів затримала крадія.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Ірина Мисюра

Фото: очільник поліції Андрій Нєбитов

Нагору