Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Влада Київщини закликає громадян підготуватися до тривалої відсутності електрики

Влада Київської області закликає жителів регіону підготуватися до тривалої відсутності електрики через черговий масований ракетний удар ворога по об’єктах критичної інфраструктури України.
Про це повідомляє Інформатор із посиланням на керівника Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулебу.

“Через масовані обстріли в області є пошкодження енергетичної інфраструктури. Без світла залишилася частина Київського регіону. Енергетики вже працюють над ліквідацією наслідків”, – написав Кулеба у Telegram.

В регіоні також вводяться екстрені відключення електроенергії. Голова Київської ОВА закликав підготуватися до тривалої відсутності електрики.

“Усіх, до кого не застосовуються відключення світла, закликаю економно використовувати електроенергію”, – написав Кулеба.
За останніми даними, у результаті обстрілу на Київщині є двоє постраждалих. Одна людина – у тяжкому стані у лікарні.

Є пошкодження приватних будівель. У деяких населених пунктах можлива відсутність водопостачання.

Для ліквідації наслідків атак залучені усі відповідні служби.

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

В результаті ворожої атаки пошкоджено об’єкт інфраструктури, виникла пожежа. На місці події працюють прокурори, працівники ДСНС та слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, вранці понеділка, 31 жовтня, російські загарбники завдали масованого ракетного удару по об’єктах критичної інфраструктури України. У деяких великих містах є проблеми з водопостачанням, електрикою та роботою громадського транспорту.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Олександр Кульбачний

Нагору