Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Кримський міст на біс!: «Укрпошта» 4 листопада запустить в продаж нову марку

Нова марка від «Укрпошти» про кримський міст вийде в продаж 4 листопада.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Telegram-канал директора «Укрпошти» Ігоря Смілянського.

За його словами, 4 листопада буде 8 років, 8 місяців та 8 днів українського спротиву російський навалі, а ще на росії свято – день народного единства, тому «Укпошта» вирішила зробити подарунок ворогам. У п’ятницю, 4 листопада, вина випустить нову марку – «Кримський міст на біс!». Автором випуску є Юрій Шаповал.

Щоб підвищити колекційну цінність, тираж було зменшено порівняно з анонсованим. Передбачено 2,1 млн поштових марок, або 300 тис. маркових аркушів, з яких 77 тис. вже передзамовили. Вже цієї п’ятниці можна буде придбати марки у всіх міських відділеннях «Укрпошти», а також у офіційних онлайн-магазинах «Укрпошти» на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon. Там же можна буде придбати й тематичний мерч – футболки, світшоти та два види магнітів.

«Сподіваюся, залишки сірої речовини рашистів таки возз’єднаються з реальністю і вони залишать всіх нас у спокої, а поки що ми хочемо привітати їх так, як вміємо лише ми. І нехай сам випуск цієї марки стане не менш пророчим в сенсі повного знищення будь-яких зв’язків з окупантом», – пише Смілянський.

Крім основного сюжету на марці будуть прописані інші цікаві деталі:

  • недопалок у руках героїні як натяк на те, що окупанти дотримуються вказівки «не курити де попало — курити там, де ще не попало»;
  • автівку окупантів, що летить у прірву й губить награбоване;
  • Байрактар, що «ненароком» пролітає над мостом;
  • знищений ворожий танк.

На продаж діятимуть обмеження: до 10 маркових аркушів, 10 художніх конвертів та 10 листівок в одному онлайн-замовленні. Конверт «Першого дня» можна буде придбати лише у відділеннях, і не більш як два екземпляри одразу.

Раніше Інформатор писав про анонс марки “Кримський міст на біс”.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися про актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) !

Ірина Мисюра

Фото: “Укрпошта”

Нагору