Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Ірпені відомчі ветеринари поліції надають допомогу бездомним тваринам

У БІГ-регіоні тваринам, які потребують медичної допомоги, її надають поліцейські ветеринари. Усе, щоби запобігти поширенню сказу та інших небезпечних хвороб.

Про це Інформатор повідомляє з посиланням на поліцію Київщини.

Під час окупації БІГ-регіону чимало тварин залишилися без господарів і належного догляду, дехто з власників нині не має змоги відвести своїх улюбленців до ветеринара. Щоби допомогти Ірпінській та Бучанській громадам запобігти поширенню небезпечних хвороб, свою допомогу пропонує Кінологічний центр поліції: відомчі фахівці проводитимуть огляд і вакцинування від сказу та надаватимуть необхідну допомогу тваринам.

Також для волонтерських організацій, які опікуються безпритульними тваринами в БІГ-регіоні, буде надано можливість безплатно стерилізувати котів і собак. Це один зі способів гуманного контролю за популяцією бездомних тварин, профілактики захворювань та убезпечення людей від нападу зграй бродячих собак.

Прийматимуть поліцейські ветеринари щопонеділка та щочетверга до кінця листопада за адресою: м. Ірпінь, вул. Соборна, 1-А.

Щоби потрапити на прийом, попередньо треба записатися за телефоном: (093) 938-60-65 – Кирило.

Раніше Інформатор повідомляв, що бучанські поліцейські цуценята роз’їхалися по нових домівках, а в Гостомельському притулку стерилізують тварин та шукають їм новий дім.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко

Фото: поліція Київщини

Нагору