Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Софіївській Борщагівці чадний газ убив трьох молодих мешканців багатоповерхівки

На Бучанщині в селищі Софіївська Борщагівка в двох помешканнях одного з під’їздів багатоквартирного будинку вчаділи одразу троє людей: на другому поверсі молоде подружжя, а на четвертому – 17-річна дівчина. 

Про це Інформатор повідомляє посилаючись на очільника поліції Київщини Андрія Нєбитова.

Сьогодні, 11 листопада, до поліції звернувся представник одного з вишів: вранці на навчання не з’явилися його курсанти. 22-річні чоловік і дружина мешкали в Софіївській Борщагівці. Коли з дозволу рідних двері їхньої  квартири зламали, виявилося, що молоді люди загинули. Правоохоронці помітили характерні ознаки отруєння чадним газом.

У цьому ж будинку на четвертому поверсі – по тому ж стояку – виявили тіло 17-річної дівчини. Вона також учаділа. В обох квартирах встановлені автономні газові котли для обігріву.

На місці трагічної події працюють поліцейські Бучанського управління, криміналісти та газова служба. Тривають евакуаційні заходи.

Усіх, у кого є газове обладнання, закликають негайно перевірити справність роботи обігрівальних приладів, зокрема й газових котлів. Також необхідно враховувати, що на час відсутності світла системи вентиляції можуть давати збій.

Фахівці просять:

  • не використовувати місця, де встановлено газові прилади, для роботи й сну;
  • не обігрівайти домівку за допомогою газової плити;
  • не переміщати, не встановлювати, не ремонтувати газові прилади самовільно;
  • у разі, якщо відчули запах газу, необхідно закрийти газові крани, провітрити приміщення та повідомити газову службу.

На місці події працюють поліцейські Бучанського управління, криміналісти. Тривають евакуаційні заходи.

Усіх, у кого є газове обладнання закликають терміново перевірити справність роботи обігрівальних приладів, у тому числі й газових котлів.

Раніше Інформатор писав, що на Бучанщині під колесами вантажівки загинув пішохід, який перебігав неосвітлену дорогу.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інна Никоненко 

Фото: Facebook-сторінка Андрія Нєбитова

Нагору