Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

Зниклих 16-річних дівчат із Вишневого знайшла поліція

Поліція Київщини оперативно розшукула неповнолітніх Настю та Юлю, котрі пішли гуляти й зникли.

Про це Інформатор повідомляє з посиланням на Бучанське райуправління поліції.

Минулої ночі до правоохоронців звернулися дві жінки й повідомили про зникнення доньок: двоє 16-річних дівчат-подруг пішли гуляти й додому не повернулися.

Як повідомляв Інформатор, на пошуки неповнолітніх оперативно підняли всі підрозділи поліції Київської області, зокрема й працівників відділу поліції № 1 Бучанського райуправління. Задіяні також криміналісти, групи реагування патрульних, громадське формування «Муніципальна безпека» та добровольчі формування тергромад.

Близько 11:00 правоохоронці розшукали зниклих дівчат у знайомих в  Борщагівській громаді. Жертвами злочину вони не стали.

Поліція Київщини вкотре закликає батьків: цікавтеся дозвіллям та друзями ваших дітей, особливо підлітків, проводьте з ними більше часу, тримайте з ними зв’язок!

У разі зникнення дитини одразу повідомляйте до поліції.

Зниклих 16-річних Настю та Юлю з Вишневого оперативно знайшли правоохоронці

Раніше Інформатор розповідав про пошуки 13-річного Віті Шума з Бабинець та як відшукали 4-річну дівчинку в селі Софіївська Борщагівка.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко

Нагору