Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ірпінчанка знову найсильніша жінка планети: Ольга Лящук перемогла на світових змаганнях зі стронгспорту

Ірпінчанка Ольга Лящук перемогла на світових змаганнях зі стронгспорту й вшосте здобула титул найсильнішої жінки планети.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Ірпінську міську раду.

Ольга Лящук з Ірпеня перемогла на світових змаганнях «SBD Official Strongman Games 2022» у місті Дейтона-Біч (штат Флорида, США) та здобула титул найсильнішої жінки планети.

Це її шоста перемога на чемпіонатах світу зі стронгспорту, починаючи з першого чемпіонату світу у фінській Котці у 2014 році до Дайтони 2022 року. Зі змагань SBD Official Strongest Man у неї вже є бронзовий та срібний приз з минулих років, і тепер із золотими жінка зібрала всю колекцію.

«Завершилися чергові світові змагання “SBD Official Strongman Games 2022”, на яких я посіла 1-е місце! І я знову найсильніша жінка світу!» – повідомила спортсменка на своїй сторінці у Facebook.

16-17 грудня Ольга Лящук візьме участь у змаганнях «America’s Strongest Man and Woman» у Лас-Вегасі.

Це шоста перемога Ольги Лящук на чемпіонатах світу зі стронгспорту

«Завершилися чергові світові змагання “SBD Official Strongman Games 2022”, на яких я посіла 1-е місце! І я знову найсильніша жінка світу!» – повідомила спортсменка на своїй Facebook-сторінці

Раніше Інформатор повідомляв, що спортсменка з Ірпеня Ольга Лящук підняла український прапор на п’єдесталі міжнародного турніру зі стронгспорту у США, а прес-офіцер полку «Азов» здобув перемогу у престижному фотоконкурсі у Парижі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Ірина Мисюра

Фото: Facebook-сторінка Ольги Лящук

Нагору