Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Комунальні служби Києва та БІГ-регіону працюють у посиленому режимі

БІГ-регіон відучора засипало снігом. Вже другу добу на дорогах посилено працює комунальна техніка. А у столиці й досі вивозять сніг та обробляють протиожеледними реагентами вулиці міста.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Київську міську держадміністрацію, а також на Ірпінську та Бучанську міські ради.

У Києві сьогодні залучено 134 одиниці техніки «Київавтодору» та 91 одиниця техніки керуючих компаній і зеленбудів, 1500 комунальників ЖКГ. Нині всі вулиці, які перебувають на балансі дорожників, очищені. Особливу увагу приділяють тротуарам. На обробку й очищення пішохідних доріжок і зупинок громадського транспорту задіяно 157 працівників у складі 25 бригад із ручного прибирання.

260 тонн солі, 894 тонни піщано-соляної суміші, 40 тис. л рідких хлоридів було використано дорожниками за минулу добу.

Сніг прибрали на більшості вулиць міського та районного значення. Зачищали й автошляхи місцевого сполучення. Дорожня служба столиці близько доби працювала без зупинки.

Комунальні підприємства Бородянської тергромади ще у суботу з раннього ранку долали виклики погоди та розчищали дороги Бородянки й прилеглих сіл.

Також в Бучі та Ірпені протягом дня працювала комунальна техніка. В Ірпені для очищення міста від снігу вчора були залучені 15 одиниць снігоочисної техніки та 100 робітників комплексного прибирання й працівників благоустрою, 6 робітників дорожньо-експлуатаційної дільниці. Також було використано 50 тонн піщано-соляної суміші.

Синоптики прогнозують, сніжитиме іще кілька днів. Зокрема протягом неділі очікуються нові снігопади. Також зберігатиметься мінусова температура.

Місцева влада також закликає керівників установ, магазинів, ОСББ, власників кафе почистити двори та прилеглу до них територію. Пішоходів просять бути максимально обачними. А водіїв – не виїжджати на власних авто без нагальної потреби, не перекривати дороги та не паркуватися на узбіччях доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Будьте обачними! Бережіть себе!

У Києві й досі вивозять сніг та обробляють протиожеледними реагентами вулиці міста

У Бучі прибирати сніг комунальні служби почали ще вчора вночі

Комунальні підприємства Бородянської тергромади ще у суботу з раннього ранку долали виклики погоди та розчищали дороги Бородянки й прилеглих сіл

В Ірпені для очищення міста від снігу вчора були залучені 15 одиниць снігоочисної техніки та використано 50 тонн піщано-соляної суміші

Раніше Інформатор писав, як убезпечити себе на дорозі під час снігопадів, і що через слизьку дорогу між Білогородкою й Бояркою перекинулася маршрутка.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Ірина Мисюра, Інна Никоненко 

Фото: КМДА, Ірпінська міськрада, Бучанська міськрада, БСОТГ

Нагору