Коломия До сайту

21 листопада: який сьогодні день

В Україні відзначають День гідності та свободи. Теперішня війна – це новий майдан, але всієї країни.  Гасло року: “Вистояли на майдані – переможемо у війні”. Цього дня відбуваються пам’ятні заходи й молебні.

21 листопада – День десантно-штурмових військ Збройних сил України. Висока мобільність і здатність виконувати найскладніші завдання безпосередньо на території передбачуваного супротивника, професіоналізм і самовідданість завжди були притаманні десантним військам, вони виконують важливу роль у забезпеченні обороноздатності держави.

У світі відзначають День вітань, він сповнений радості й позитиву, оскільки отримувати привітання це приємно. Цього дня можна відправити листівку близькій людині й зробити її щасливішою.

Також сьогодні Всесвітній день телебачення, яке давно й міцно ввійшло в наше життя. Щодня по всьому світі транслюють сотні тисяч різних програм, новин, фільмів, реклами силами телебачення.

Церковне свято:

Собор Архістратига Михаїла та інших Небесних сил безтілесних

Іменини:

Михайло, Олександр, Богдан, Олексій, Євген, Валерій, Веніамін, Григорій

Історичні дати:

Цього дня народилися:

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Лілія Нємченко

Фото: афіша д/ф “Зима у вогні”