Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Вікна нові й оновлені: як не наразитися на аферистів у БІГ-регіоні

Вони повертають комфорт і тепло в домівки жителів БІГ-регіону, адже й самі живуть тут. Компанія EVROOKNA за десятиліття на місцевому ринку встановила нові вікна чи не половині Ірпеня, а за 8 місяців від деокупації – замінила понад дві тисячі пошкоджених.

Директорка та власниця компанії Юлія Гілярна розповідає Інформатору, що в квітні-травні їх буквально засипали замовленнями. По-перше, EVROOKNA – регіональна компанія, яка однією з перших почала працювати після деокупації. По-друге, і керівниця, і всі її підлеглі – місцеві жителі, які мали змогу раніше повернутися додому й  швидко стати до роботи. Тож вони успішно впорались із чималим об’ємом. «Я дуже пишаюся своїм колективом! Ми незламні й нас ніщо не зупинить!» – каже Гілярна.

«Я дуже пишаюся своїм колективом! Ми незламні й нас ніщо не зупинить!» – каже Юлія Гілярна

За 10 років роботи компанія EVROOKNA встановила понад 21 тис. 100 вікон, а це майже 50 тис. квадратних метрів. Засклила понад 30 житлових комплексів і має тисячі задоволених клієнтів. Лише цього року вироблено й встановлено в БІГ-регіоні 2 тис. 45 склопакетів та металопластикових вікон. І це переважно – відновлення житла після російської навали. Тому чи не кожне із замовлень, починаючи із весни, – особливе.

Утім і зараз роботи в компанії не менше. Адже зима вже дуже близько, осінні дощі поливали понівечені будинки, стає холодніше щодня, і власники, які поступово повертаються до БІГ-регіону, намагаються врятувати вціліле майно. Тож зараз саме на часі відновлювати побиті вікна й повернути в оселі ще й тепло.

Власники, які поступово повертаються до БІГ-регіону, намагаються врятувати вціліле майно, й саме на часі відновлювати побиті вікна

Із особливим щемом та почуттями власниця компанії розповідає про роботу в понівеченій школі № 3, що в Бучі на сумнозвісній вулиці Вокзальній. Адже через повномасштабне вторгнення росіян саме цей бучанський освітній заклад постраждав найбільше. А Юліїна компанія – одна з тих, що зробила все можливе, аби майже півтори тисячі учнів могли знову здобувати знання в стінах рідного закладу. Його, до речі, закінчувала й сама власниця EVROOKNA, і її донька. Натепер у школі замінено всі пошкоджені вікна.

EVROOKNA – одна з компаній, що зробила все, аби майже півтори тисячі учнів Бучанської школи №3 могли знову здобувати знання в стінах рідного навчального закладу

Важливо, що оформлюючи замовлення на відновлення вікон компанія не наполягає на повній їхній заміні чи то на заміні всіх конструкцій. Навпаки, працівники можуть порадити, як зберегти фінанси замовника. Ідеться про частковий ремонт або заміну окремих деталей чи елементів (склопакетів, імпостів, штапиків), що дасть змогу зберегти вцілілі відкоси.

Працівники EVROOKNA можуть порадити, як зберегти фінанси замовника: зробити частковий ремонт або замінити окремі деталі

Майстри EVROOKNA навіть навчилися «лікувати» пробиті отвори в конструкціях, де це можливо, так, аби вони не пропускали вологу всередину, а тепло назовні. Підхід до кожного клієнта абсолютно індивідуальний. Юлія Гілярна сама досконало знає й може контролювати кожну ланку всього процесу – від проведення замірів до встановлення вже готових склопакетів.

Майстри EVROOKNA навіть навчилися «лікувати» пробиті отвори в конструкціях, де це можливо, так, аби вони не пропускали вологу всередину, а тепло назовні

Зараз, не зважаючи на високе навантаження на виробництво, термін виконання замовлень із повної заміни вікна – 5-7 робочих днів. Якщо ж це ремонт або часткова заміна, то може бути й швидше. Ціни ж нижчі від середніх на ринку на 5-15%. Заміри, доставка та демонтаж безкоштовні. Завдяки тому, що компанія працює офіційно, вона надає власникам усі необхідні документи для можливості отримати державну компенсацію за пошкоджене майно.

У майстрів EVROOKNA підхід до кожного клієнта абсолютно індивідуальний

Водночас Юлія Гілярна застерігає, що нині в наш регіон зайшло чимало компаній, що спеціалізуються на заміні вікон, але треба бути обачними, щоби не наразитися на аферистів. Жінка вже не раз чула сумні історії ошуканих містян, коли заміри зробили, договір оформили, гроші взяли, а вікна й досі не поставили й на телефонні дзвінки не відповідають. Тож усім, хто саме на етапі заміни вікон, підприємиця дає поради, як уберегтися від аферистів:

  • по-перше, треба перевірити, чи має компанія власний сайт, Instagram-сторінку та фізичний офіс, а не лише на папері;
  • по-друге, можна зайти до Google-карти та подивитися, чи є там геомітка компанії, а також її рейтинг і відгуки клієнтів;
  • і ще можна перевірити дані про компанію через Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, чи офіційно зареєстрована компанія і чи були до неї, наприклад, судові позови.

Перевагою свого бізнесу Юлія Гілярна вважає те, що її офіс уже багато років у Бучі, на вулиці Весняній, 28, а отже до нього завжди можна завітати з будь-яких питань, і дівчата-менеджери обов’язково допоможуть їх вирішити. Податки ж від прибутку наповнюють місцевий бюджет. Також частину надходжень власниця спрямовує на допомогу постраждалим від окупантів. Так, нещодавно EVROOKNA встановили вікна мешканці Гостомеля, в якої навесні розбило половину будинку. А один поляк довірив компанії свій благодійний внесок у 10 тис. євро. На ці кошти нові вікна замість розбитих з’явилися за десятьма адресами в Бучанському районі.

«За всю історію компанії ми поставили вікна чи не половині Ірпеня! От їду містом і бачу, і знаю – це наша робота! І отут наші вікна!» – із гордістю розповідає власниця компанії EVROOKNA Юлія Гілярна.

У понівеченій школі № 3, що в Бучі на сумнозвісній вулиці Вокзальній, EVROOKNA замінила всі пошкоджені вікна

Офіс EVROOKNA уже багато років у Бучі, на вулиці Весняній, 28, а отже до нього завжди можна завітати з будь-яких питань

Цього року EVROOKNA виготовила й встановила в БІГ-регіоні 2 тис. 45 склопакетів та металопластикових вікон

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Партнерський матеріал 

Фото надано Юлією Гілярною

Нагору