Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Траса М-07: два зруйновані мости відбудовують без вихідних

Йдеться про будівництво двох мостів на міжнародній трасі М-07 Київ – Ковель – Ягодин.

Про це Інформатор БІГ повідомляє, посилаючись на Службу автомобільних доріг у Київській області.

З моменту деокупації Київщини дорожники першочергово налагодили проїзд. Для цього побудували тимчасові переправи. Для комфортного руху всі переправи заасфальтували. Ці тимчасові рішення допомогли в перші місяці після звільнення регіону налагодити логістику до населених пунктів, які були окуповані росіянами та вкрай потребували гуманітарної допомоги.

Зруйновані мости ретельно обстежили фахівці. Після чого дорожники розібрали конструкції мостів та розпочався етап капітальної відбудови.

  • На мосту через річку Ірпінь, що неподалік Гостомеля відбудовують 138-метровий міст. Зараз по лівому проїзду влаштували буронабивні палі, після чого будуть змонтовані балки прогонової будови.
  •  Поблизу Бородянки – міст через річку Здвиж має протяжність 102 метри. Перший проліт монолітної плити вже забетоновано – зараз триває процес «догляду за бетоном».

На обох мостах роботи ведуться без вихідних. До кінця 2023 року обидва об’єкта мають бути введені в експлуатацію.

Нагадаємо, що траса М-07 «Варшавка» проходить через Київську, Житомирську, Рівненську і Волинську області та веде до кордону із сусідньою Польщею.

На мосту через річку Ірпінь, що неподалік Гостомеля відбудовують 138-метровий міст

Поблизу Бородянки – міст через річку Здвиж має протяжність 102 метри

Раніше Інформатор БІГ писав, що у Стоянці повністю відновили міст, який був підірваний під час наступу рашистів на Київ.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інна Никоненко

Фото: Служба автомобільних доріг у Київській області

Нагору