Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

Компанія Molfar за допомогою AirPods ідентифікувала російського військового, який вчиняв злочини у Бучі

Компанія Molfar, що займається військовою розвідкою, за допомогою вкрадених з Бучі AirPods встановила маршрут російського військового, що вчиняв звірства в українському місті.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Molfar.

Зазначається, що злочинця вдалося ідентифікувати за місцем проживання та сторінками у соцмережах.

«Нам написав наш підписник про те, що під час російської окупації Бучі, орки обікрали його квартиру. Поцупили, зокрема, AirPods. Власник навушників бачив буквально в режимі реального часу, маршрут подорожі мародера: Валуйки (БНР) — Ростов-на-Дону — Краснодар — морське узбережжя в Геленджику — Кемерово. Маючи необхідні дані, нам вдалося ідентифікувати мародера, який, до всього ж, був причетним до катувань цивільних українців у Бучі», — йдеться у дописі.

Наслідки мародерства військовослужбовців рф в будинку інсайдера

Нурєєв Роман Євгенович (18.11.1994) – крадій навушників з будинку інсайдера у місті Буча, військовослужбовець збройних сил російської федерації

Роман Нурєєв обіймав посаду стрілка та санітара під час служби в у 27 загоні СП “Кузбасс” (в/ч 6607) – виписка з реєстру мешканців міста Кемерово

 

29.09.2012 Роман Нурєєв опублікував у своїх соціальних мережах світлину із зображенням автомобіля з українськими номерами, яку підписав “мрія” (“мечта”)

Раніше Інформатор повідомляв, що після деокупації Київщини, поліція виявила на звільнених територіях три російські катівні. Дві з них були у місті Буча. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анасасія Діденко
Фото: Molfar

Нагору