Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бій українського чемпіона Bellator Ярослава Амосова та американського бійця Логана Сторлі: що відомо

Чемпіон Bellator у напівсередній вазі українець Ярослав Амосов (26-0, 19 KO) проведе наступний бій 25 лютого у Дубліні разом з американським бійцем Логаном Сторлі (15-1, 8 KO).

Для Ярослава Амосова поєдинок проти Сторлі стане першим за останні 20 місяців, адже востаннє ірпінчанин бився 12 червня 2021 року. Тоді українець переміг бразильця Дугласа Ліму й став чемпіоном світу Bellator у своїй ваговій категорії та першим в історії України володарем світового поясу.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Суспільне:Новини.

У травні 2022 року Ярослав Амосов повинен був захищати свій чемпіонський титул у бою проти Майкла Пейджа, але з початком повномасштабного вторгення росії в Україну він вступив до лав ТРО й допомагав відвойовувати території Київщини у рідному Ірпені.

Тоді американець Логан Сторлі замінив українського бійця у поєдинку за титул проміжного чемпіона Bellator у напівсередній вазі проти Пейджа.

Логан Сторлі

• 30-річний американський боєць змішаних єдиноборств.
• До підписання контракту з Bellator Сторлі мав безпрецедентний рекорд – 5 перемог, причому всі вони були здобуті нокаутом в першому раунді.
• У травні цього року Логан Сторлі займав 10-те місце в рейтингу Bellator MMA. В оновленому рейтингу американець побув з першої десятки.

Ярослав Амосов

• Перший в історії українець чемпіон світу MMA. Bellator – друга найпопулярніша організація у змішаних єдиноборствах після UFC.
• 29-річний боєць змішаних єдиноборств, родом з Ірпіня. 4-разовий чемпіон світу з самбо, з 2017 року повністю перейшов у MMA.
• Результати Амосова в MMA: 26-0. Він є автором другої найдовшої непереможної серії в історії: більше перемог здобув лише Хабіб Нурмагомедов (29-0).
• На даний момент займає четверте місце в рейтингу Bellator MMA.

«Вага зроблена. Я готовий до бою. Сьогодні незабутня дата для кожного українця. Тому в мене дуже велика мотивація. Прошу вашої підтримки. Все буде Україна», – написав Амосов у своєму Instagram.

Ярослав Амосов

Логан Сторлі

Раніше Інформатор БІГ писав, що боксер з Бучі став срібним призером всеукраїнського турніру.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору