Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ярослав Амосов з Ірпеня яскраво переміг американця і захистив титул чемпіона світу з MMA

В ніч з 25 на 26 лютого в ірландському Дубліні Ярослав Амосов з Ірпеня яскраво переміг американця Логана Сторлі та залишив за собою звання чемпіона Bellator в напівсередній ваговій категорії ММА. Бій видався одностороннім, 5 з 5 раундів за українським чемпіоном. 

Інформатор БІГ повідомляє, що поєдинок в Ірландії став для Амосова першим за останні 624 дні. Тож після тривалої перерви Ярослав виглядав зголоднілим… спортивно.

Українець дуже активно розпочав поєдинок та з перших секунд перейшов в наступ. Американець вже на екваторі першого раунду отримав розсічення над правим оком. Дебют бою пройшов за повної переваги українця.

В другому раунді Сторлі спробував змінити хід бою, але безуспішно. Жорсткі та регулярні удари від Амосова раз-у-раз влучали в ціль.

На початку третього американець знову намагався взяти ініціативу в свої руки і ноги та в середині раунду спортсмен з Ірпеня провів блискавичну атаку, ще більше закріпивши своє домінування в ринзі.

У четвертому картинка бою особливо не змінилася. Українець продовжував “ламати” суперника.

В останньому чемпіонському раунді Амосов остаточно закріпив свою вражаючу перевагу, в підсумку залишивши собі титул чемпіона світу Bellator.

Ірпінчанин наніс вдвічі більше точних ударів – 226 (430 загалом) проти 103 (226 загалом) у Сторлі.

“Я люблю вас мої українці! Я дякую вам за підтримку, а моїй армії за захист!”, – Амосов після бою. “Не забувайте про те, що відбувається, бо сьогодні цей божевільний атакує Україну, але ми не знаємо, що він зробить завтра”.

Зазначимо, що протягом усього бою відчутною була підтримка українських вболівальників, які безперервно та гучно скандували: “Ярік!” і “ЗСУ!”.

Пояс чемпіона світу ММА

Результат роботи Амосова в ринзі на обличчі Сторлі

Ірпінчанин набирає оберти в поєдинку

Протягом усього бою відчутною була підтримка українських вболівальників

Перед оголошенням результатів бою

Вболівальники гучно скандували: Ярік! та ЗСУ!

Український чемпіон після нагородження

Раніше Інформатор БІГ писав, що у Дубліні відбудеться поєдинок між українським чемпіоном Bellator Ярославом Амосовим та американським бійцем Логаном Сторлі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Нагору