Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Microsoft Flight Simulator зʼявився симулятор літака «Мрія»

У Microsoft Flight Simulator створили доповнення з українським літаком Ан-225 «Мрія», який окупанти знищили в Гостомелі на початку повномасштабного вторгнення.

Про це Інформатор БІГ з посиланням на Міністерство цифрової трансформації України.

Зазначається, що оновлення відеогри Microsoft Flight Simulator дозволить спробувати себе в ролі пілота детальної цифрової копії справжньої «Мрії». До того ж, гра імітує дизайн літака і звуки його мотора.

Варто зауважити, що кошти від продажу доповнення «Мрія» йдуть на відновлення Ан-225 «Мрія», який росіяни знищили на аеродромі в Гостомелі. Гра доступна для Xbox, PC та у Steam.

Нагадаємо, Microsoft Flight Simulator — це один із найвідоміших симуляторів польотів. У грі є точна віртуальна копія планети, з містами, селами, будівлями. Гра в реальному часі оновлює дані про час та погоду по всій планеті. До речі, у грі точно відтворюють копії багатьох популярних моделей літаків.

Раніше Інформатор БІГ вже повідомляв про те, що на пшеничному полі в Данії з’явилася 80-метрова тінь найбільшого літака у світі – «Мрія».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору