Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Буча домовилася про вивіз сміття на полігон під Бородянкою

Бучанська міська рада заключила договір з ТОВ «Утіл-Сервіс» на закупівлю послуг з розміщення 15 тис. м3 протягом року твердих побутових відходів на полігоні, який знаходиться в користуванні компанії в с. Нове Залісся, Бородянського району. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на електронну систему публічних закупівель Prozorro.

Зазначається, що 24 лютого ц.р. Бучанська міська рада заключила договір з ТОВ «Утіл-Сервіс» на закупівлю послуг з розміщення твердих побутових відходів на полігоні. Вартість такого договору складає 1 млн 290 тис. гривень.

Компанія повинна протягом 2023 року вивозити тверді побутові відходи у кількості 15000 м3. Вартість одного 1 м3 становить 86 гривень без ПДВ.

Відомо, що в користуванні компанії знаходиться полігон твердих побутових відходів в с. Нове Залісся, Бородянського району. У 2017 році прокуратура Київщини вимагала визнати незаконним договір на утилізацію сміття, укладений на суму майже 1,5 млн гривень між УЖКГ «Ірпінь» та ТОВ «Утілсервіс», яке не оформляло документи для надання цих послуг.

Основний вид діяльності ТОВ «Утіл-Сервіс» – збирання безпечних відходів. Власниками компанії є Олександр Бадрудінов та Станіслав Здебський.

Раніше Інформатор БІГ писав, що у Бучі створили незвичайну еко-інсталяцію: “Кришечки збери – життя вбережи”. З того дня зібрані жителями Київщини кришечки їдуть на продаж переробним підприємствам, а виручені кошти надходять на благодійність.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору