Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Кавер на пісню «Обійми» гурту «Океан Ельзи» збиратиме кошти на відновлення зруйнованої окупантами Київщини

Фронтмен та один із засновників британського музичного гурту Massive Attack Роберт Дель Ная представив авторську версію на пісню українського гурту «Океан Ельзи» – «Obiymy (Legacy of War Mix)», що допоможе у відбудові зруйнованої росіянами Київщини.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Battle Box.

Зазначається, що Фронтмен Massive Attack Роберт Дель Ная випустив свою версію хіта «Обійми» гурту «Океан Ельзи» на підтримку України.

Важливо, що весь прибуток від треку буде спрямовано до фонду Legacy of War Foundation, міжнародної благодійної організації, що надає підтримку цивільним особам, постраждалим під час воєнних дій, заснованої фотографом, письменником, активістом і послом доброї волі ООН Джайлзом Дьюлі.

До того ж, разом з піснею був представлений відеоколаж, створений Unit 3 Films з використанням знімків, знятих Джайлзом і В’ячеславом Вакарчуком під час війни в Україні. Відомо, що у квітні заплановано випуск вінілу з цим треком.

«Я вперше зустрів Славу 2018 року, коли ми грали в Києві свій концерт і ми відновили спілкування, коли почалося вторгнення в Україну. Минулого року я повернувся в Україну з Джайлзом Дюлі, щоб на власні очі побачити руйнування, завдані країні, Києву та його околицям протягом року тривалої російської збройної агресії. Основна мета цієї співпраці – виявити акт громадянської солідарності з народом України та надати матеріальну допомогу тим, хто її найбільше потребує», – сказав Роберт Дель Ная.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв про те, хто із світових зірок долучився до відновлення деокупованого БІГ-регіону.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору