Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Львів допоміг відновити зруйновану багатоповерхівку в Гостомелі

Львів відновив зруйновану росіянами багатоповерхівку у Гостомелі, де до повномасштабного вторгнення жили люди.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на пресслужбу Львівської міської ради.

Зазначається, що влітку 2022 року міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв допомогти Гостомелю відновитися після ворожих обстрілів.

У свою чергу, заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач запевнив, що Львів вже завершив усі роботи, а саме — відновив фасад, «реанімував» п’ятий поверх і дах та замінив у будівлі всі вікна.

«Коли влітку ми невеликою делегацією приїхали до Гостомеля, цей будинок із фотографій просто не мав п’ятого поверху, фасади були обгорілі та в дірах від куль. І це ще вважалося, що дім не сильно постраждав від ворожих обстрілів. Тоді Львів взяв на себе зобов’язання допомогти. Щиро сподіваюсь, що мешканцям цього будинку буде комфортно в своїх оселях, а всі разом ми дуже скоро відсвяткуємо очікувану Перемогу», — написав Любомир Зубач.

Нагадаємо, ЛМКП «Львівводоканал» з початку війни активно допомагав водоканалам міст, які постраждали від російської навали. Зокрема, фахівці Львівводоканалу допомагали під’єднати до води і каналізації будинки у Гостомелі. До того ж, підприємство надало гуманітарну допомогу Ірпеню, Харкову та ініціювали спільно із німецькими колегами із міста Вуперталь створення фонду Water4Ukraine, який надає техніку і матеріали.

Відбудована 5-поверхівка у Гостомелі

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, хто із світових зірок долучився до відновлення деокупованого БІГ-регіону.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору