Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Меморіал «Янголи Перемоги» в Мощуні

У Мощуні планують встановити меморіальне місце-пам’яті «Янголи Перемоги», щоб вшанувати пам’ять загиблих гостомельчан у війні з рф.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію.

Зазначається, що за ініціативи начальника Гостомельської селищної військової адміністрації Сергія Борисюка та підтримки Київської обласної військової адміністрації із залученням благодійних організацій та волонтерів розпочато процес благоустрою території меморіального місця-пам’яті у Мощуні.

«Відтак здійснили заходи по розчищенню території від сміття, облаштували під’їздну дорогу, встановили частину подіуму та місце для зібрання людей. Висловлюємо подяку партнерам:  «РЕМ-1982», БФ «Діскавері Україна», «Коваль Буд», БФ «Ми вдома» та працівникам ДСНС за плідну, продуктивну співпрацю та допомогу», – йдеться у дописі.

До того ж, заходи спрямовані до дня, коли рідні та близькі загиблих воїнів збираються разом для вшанування їхньої пам’яті.

Відомо, що захід відбудеться 11 березня.

Підготовка території до меморіалу

Меморіал у Гостомелі

Процес створення меморіалу у Гостомелі

У Мощуні встановлюють меморіальне місце-пам’яті «Янголи Перемоги»

Раніше Інформатор БІГ вже повідомляв про те, що в Ірпені планують встановити меморіальні дошки усім мешканцям, що загинули, захищаючи місто від росіян.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору