Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Лікарня, пологовий будинок та амбулаторії Бучанщини отримали гуманітарну допомогу ліками

Благодійний фонд “Фонд громади Приірпіння” передав гуманітарну допомогу Вишнівській міській лікарні – атибіотики на сумму 67,8 тисяч гривень.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Громадську раду при Бучанській РДА Київської області.

На аналогічну суму волонтерами було передано 200 упаковок “Моксетеро” одному з пологових будинків Бучанщини.

За словами очільниці фонду Тетяни Лаговської гуманітарну допомогу було передано лікарні Вишневого в рамках Програми “Соціальна Медицина”, що реалізується організацією з кінця лютого цього року та загальний обсяг якої становить 5,8 млн грн..

Ліки індійського виробництва, антибіотики на суму понад 4 млн грн. надані благодійниками. Кінцеві адресати програми – мешканці Бучанщини, що не можуть дозволити собі ліки вартістю від 400 до 800 грн за упаковку з 10 пігулок, а також переселенці, військові, що воюють на передовій, а також поранені бійці, що лікуються в госпіталях та лікарнях.

Вже за перший тиждень реалізації Програми Ворзельській, Михайлівсько-Рубежівській та Гостомельській амбулаторіям загальної практики сімейної медицини, а також лікарням Вінниці, де лікуються поранені військові, в тому числі і бійці з Бучанщини, в якості гуманітарної допомоги було передані сотні упаковок медикаментів вартістю більше 280 тисяч гривень.

Мешканці Бучанщини, що не можуть дозволити собі ліки вартістю від 400 до 800 грн за упаковку з 10 пігулок будуть отримувати ці медикаменти

Амбулаторіям загальної практики сімейної медицини в якості гуманітарної допомоги було передані сотні упаковок медикаментів вартістю більше 280 тисяч гривень.

Ліки індійського виробництва, антибіотики на суму понад 4 млн грн. надані благодійниками

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Ірпінська лікарня отримала від Німеччини автомобіль швидкої медичної допомоги, наповнений медикаментами та двома апаратами для УЗД.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Фото: Громадська рада при Бучанській РДА Київської області

 

Нагору