Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Білогородці запрацював дитячий цифровий освітній центр “Save the children”

У Білогородці, в приміщенні будинку культури, розпочав роботу дитячий цифровий освітній центр “Save the children”. Цей проєкт “Український освітній консорціум: безпечне повернення до навчання” реалізовано у співпраці з ГО “Істок”.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Білогородську територіальну громаду.

Це простір, де відвідувачі мають змогу отримати доступ отримати доступ до цифрових платформ для навчання дітей, партнерів, фасилітаторів (вчителів, наставників, організаторів) і координаторів проєкту.

Тут можна пройти заняття онлайн, зробити домашні завдання, цікаво та з користю провести час за книжкою, іграми, у гуртках.

Цифровий освітній центр облаштовано 10 ноутбуками, 40 планшетами, проектором з екраном, мебльовано згідно з вимогами проекту. Тут є настільні ігри, приладдя для образотворчого мистецтва, інформаційні стенди з правилами поведінки під час повітряних тривог, розкладом занять тощо.

На полицях цільова колекція з 75 книг українською мовою з психології, 125 ліцензованих українських літературних творів та книги, якими ще під час створення центру бібліотечку поповнювали мешканці Білогородської громади.

Також планується проведення занять мобільної психологічної бригади, психологічних і педагогічних тренінгів. В Save the children працюють два фасилітатора – фахові педагоги.

Цифровий освітній центр облаштовано 10 ноутбуками

Тут є настільні ігри, приладдя для образотворчого мистецтва

Дорослим теж цікаво

Відвідувачі мають змогу отримати доступ до цифрових платформ для навчання дітей, партнерів, фасилітаторів (вчителів, наставників, організаторів) і координаторів проєкту

Раніше Інформатор БІГ повідомляв про новий сучасний модульний освітній простір, який відкрили в Загальцівському старостинському окрузі Бородянської селищної територіальної громади, а також, що у Гостомелі відкрили молодіжний хаб-простір.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

 

Нагору