Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі та Ірпені поменшало незаконних ігрових залів

У містах Київської області та столиці значно поменшало незаконних ігрових залів. Серед них Буча та Ірпінь.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бюро економічної безпеки України.

Детективи Бюро економічної безпеки з початку року вже припинили роботу 47 нелегальних ігрових залів в Києві, Білій Церкві, Броварах, Ірпені та Бучі.

У ході обшуків вилучено 800 комплектів техніки, різноманітне обладнання, чорнові записи та інші технічні засоби, які використовувалися у протиправній діяльності.

Встановлено, що переважна більшість закладів працювали вночі, порушуючи комендантську годину. В адміністратора одно з ігрових залів виявлено наркотичні засоби.

Наразі досліджуються обставини незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор, встановлюється повне коло причетних осіб.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях проводять за статтею 203-2 КК України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей).

З початку року вже припинили роботу 47 нелегальних ігрових залів

У ході обшуків вилучено 800 комплектів техніки

Переважна більшість закладів працювали вночі

Функціонування деяких ігорних закладів відбувалось під час комендантської години

У містах Київської області та столиці значно поменшало незаконних ігорних залів

Зараз встановлюють повне коло причетних осіб

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що оголосили про підозру екскерівникам ДП “Антонов”: через дії яких було втрачено контороль над військовим об’єктом у Гостомелі та знищено “Мрію”. Вони віддали розпорядження заблокувати допуск бійців Нацгвардії на територію об’єкта.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Фото: Бюро економічної безпеки України

Нагору