Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Представники посольств 19 країн світу та міжнародні організації зібралися в Бучі

Через рік після окупації міста представники посольств 19 країн світу та міжнародні організації зібралися в Бучі, щоб обговорити подальші шляхи для відновлення Київщини.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що з представниками посольств Ізраїлю, Туреччини, Словенії, Німеччини, Іспанії, Швейцарії, Нідерландів, Чехії, Польщі, Литви, Естонії, Італії, Португалії, Австрії та інших країн зустрілися з керівництвом Київської обласної військової адміністрації, які і були організаторами заходу.

«Т.в.о. голови Київської обласної військової адміністрації Дмитро Назаренко, а також Бучанський міський голова Анатолій Федорук разом із гостями переглянули фільм про те, як населені пункти Київщини пережили окупацію у лютому-березні 2022 року. Згадали перші бої, евакуацію населення, гуманітарні колони. А також наслідки, які залишили по собі російські окупанти», – йдеться у дописі.

Керівництво області й Бучі подякувало гостям за вже надану допомогу та підтримку. Зокрема, щодо забезпечення громади після окупації речами першої необхідності та програм підтримки з відбудови регіону.

Дмитро Назаренко, а також Бучанський міський голова Анатолій Федорук разом із гостями переглянули фільм про те, як населені пункти Київщини пережили окупацію у лютому-березні 2022 року

Керівництво області й Бучі висловило слова вдячності гостям за вже надану допомогу та підтримку

Представники посольств 19 країн світу та міжнародні організації зібралися в Бучі

Докази російських злочинів подаровані гостям міста

Раніше Інформатор БІГ також розповідав, що 10 березня Міністр оборони Норвегії Бйорн Арільд Грам та Головнокомандувач Збройних сил Норвегії Ейрік Крістофферсен завітали у звільнений Ірпінь.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору