Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Мощуні вшанували пам’ять «Янголам перемоги»

11 березні в селі Мощун вшанували пам’ять Героїв, які загинули у війні з росією.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Гостомельську СВА.

«Сьогодні кожен із нас віддав свою честь Героям, які стояли на захисті Київщини у Мощуні. 55 сильних духом чоловіків та жінок пролили свою кров, віддали життя за наш мир, свободу, незалежність. Велику кількість захисників не знайшли й досі…», – йдеться у дописі.

Зазначається, що військові в Мощуні одними з перших зустріли росіян й стали на захист рідного містечка, а тому у запеклій боротьбі стояли до останнього.

«Ми не маємо права забути цих «Янголів перемоги». Сьогодні ми стоїмо тут на нашій, вільній, неокупованій землі. Саме тому, у Мощуні, ми створили пам‘ятне місце, куди приходитимуть різні покоління аби віддати шану та передавати історію про Героїв», – сказав начальник Гостомельської селищної військової адміністрації Сергій Борисюк.

Вшанування загиблих героїв у Гостомелі

День вшанування пам’яті Янголів перемоги

Гостомельчани віддали свою честь Героям

Пам‘ятне місце, куди приходитимуть різні покоління аби віддати шану Героям

Раніше Інформатор БІГ також розповідав, що у Гостомелі попрощалися з Тетяною Фесенко, яка до останнього героїчно боронила український Бахмут.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору