Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

На Київщині водій насмерть збив пішохода, який переходив дорогу у спеціально відведеному для цього місці

Поліцейські Київщини розслідують ДТП біля села Калинівка, де внаслідок аварії загинув чоловік, який переходив дорогу по пішохідному переходу.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу поліції Київщини.

Відомо, що аварія сталася на автотрасі 10 березня близько 20 години. Тоді 43-річний водій автомобіля Skoda наїхав на чоловіка, який переходив проїжджу частину по пішохідному переходу. Внаслідок отриманих травм він одразу загинув на місці.

«За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого [ч. 2 ст. 286 ККУ] слідчі розпочали досудове розслідування. Фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», – йдеться у дописі.

Раніше Інформатор БІГ  розповідав, що у Бучі керманич «Жигулів» здійснив наїзд на пішохода, а потім ще й врізався у модульний будинок.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

 

Нагору